Welkom bij ProMix

Welkom bij ProMix ProMix weet als geen ander wat u en uw klant nodig heeft voor het optimale tuinplezier. Met het onderhoud van tuinen maken we samen met u het verschil. Een prachtig gezonde tuin is immers wat u en uw klant wenst! ProMix heeft door de jaren heen de nodige ervaring opgedaan als het hierover gaat. ProMix helpt u graag aan goede bemesting, specifieke middelen om de bodem te verbeteren, lei- en bindmaterialen, enz. De tuin is de plek voor uw klant om te genieten en waar kinderen spelen. ProMix helpt hieraan mee door een mooi groen gazon, sterke bloeiende planten en kerngezonde bodem!

Waarom ProMix?

Kwalitatieve hoogwaardige onderhoudsproducten voor de tuin, geleverd aan hoveniers. Dat is in één zin de missie van ProMix. Geen scala aan producten, gewoon goed, sterk en duurzaam. Met ons zorgvuldig samengesteld assortiment bieden we u een plezierige werksfeer.

Innovatie

Vooruitkijken daar houden we van. Hoe werken we nu, hoe werken we over een aantal jaar? Ontwikkelingen blijven altijd doorgaan. Denk hierbij aan milieueisen, klimaatontwikkelingen en het leefgedrag van uw klant. ProMix is hierop ingesteld en daarmee klaar voor de toekomst!

Bestellingen

ProMix maakt het makkelijk voor hoveniers. Zo heeft u verschillende mogelijkheden om bij ons bestellingen te doen. Dit kan door middel van telefoon, e-mail of via onze webshop. Elke klant krijgt een eigen inlog op onze website waar deze zijn prijzen kan vinden en makkelijk kan bestellen. Van alle gemakken voorzien dus!

Op al onze leveringen en diensten zijn onze Algemene Voorwaarden van kracht, deze vindt u onderstaand.

Deze website is met zorg samengesteld, niettemin kunnen aan de inhoud geen rechten ontleend worden. Voor al onze producten, leveringen en diensten gelden onze algemene voorwaarden die op verzoek naar u verzonden kunnen worden per e-mail of post.

TOP