Voor een gezond, groen en prachtig resultaat!

ProMix biedt uw tuin het hele seizoen een gezonde, groene aanblik. Jarenlange ervaring en gedetailleerde kennis over hun werking heeft geresulteerd in een prachtig resultaat! Met ProMix heeft u gegarandeerd een uitgebreide en veilig werkzame meststof in handen.

Actief en gezond bodemleven

Een plantaardige voeding die uniek is in de wereld! De stofvrije korrels lossen langzaam op in de bodem en geeft de voeding in een tijdsbestek van 4 maanden af. Het is de meest milieuvriendelijkste meststof die er te verkrijgen is! Geen dierlijke maar plantaardige meststof. Groen, groener, groenst!

Groendak, Groene gevel

Een rustige afgifte aan de bodem met een plantaardige bemesting, hoe mooi kan het zijn! Een groendak of een groene gevel hebben te maken met een zeer minimale bodemstructuur. Het zijn immers matten van een paar centimeter dik. U gebruik dus, logisch genoeg, minder dan de helft van een verhouding die in een tuin gebruikt wordt. Met 1 emmer ProMix Natural kunt u een mooie oppervlakte van een groendak of gevel voeden.

Tuinen, bloembakken

ProMix Natural leent zicht ook om gebruikt te worden in de ‘gewone’ border of in bloembakken. Heeft u éénjarige planten? ProMix Natural is de aangewezen voedingsbron! Geen kunstmatige voeding of bemesting, gewoon puur natuur met een werking van 4 maanden!

Interieurbeplanting

ProMix Natural is ook geschikt voor het voeden van interieurbeplanting. Denk hierbij vooral aan grote struiken, bomen of planten in bijvoorbeeld bedrijfsgebouwen. Geen stank, wel gezondheid voor de plant! Uiteraard kan ProMix Natural ook ingezet worden voor overige planten binnenshuis, geen enkel probleem. Ook hiervoor geldt een voeding van 4 maanden.

Voordelen

ProMix Natural is net als onze andere meststoffen geproduceerd met het oog op gebruikersgemak, professionele verwerking en laag gewicht. Zodoende profiteert u van een buitengewoon strooigemak omdat onze korrels goed zichtbaar zijn tijdens de verwerking, u niet ultra dun strooit en qua gewicht zeker geen zwaar werk heeft! Bovendien is het product makkelijk op te slaan en te bewaren omdat dit in een emmer zit. Klaar met strooien en de emmer nog half vol? Geen probleem! Deksel erop en klaar! Geen last van vocht, voedingswaarde vermindering, stank, enz.!

Zullen we samen de wereld op een gezonde manier groener maken?

TOP